Wednesday, July 27, 2011

super junior pics

nie namanya sengaja...mood nak update blog tapi disebabkan badana aku penat, mata aku yang sepet nie pun boleh buka separuh je...bahana penat jalan....so, aku sumbat je r gambar group SUPER JUNIOR @ SUJU yang agak famous nie...lagu yang menaikkan gila nama group nie is SORRY SORRY...1st group korean band yang aku kenal...so, saje2 r nak share gambar2 dorang yang belambak dalam external aku nie...=)

shindong,donghae, yesung, kangin, sungmin, kyuhyun, kibum, hangeng, heechul, eunhyuk, ryewook, siwon, leetuek(leader)













a memorable day

assalammualaikum and ni hao ma????

wah tiba2 je aku kan....hahaha....actually...right now, badan ak penat gila...sehari suntuk kat kuantan....mahu tak penat....mata pun ngantuk juga nie....tapi disebabkan aku tengah mendownload citer...so, aku kuatkan hati, tekadkan azam and suntik semangat ke dalam darah aku menjalar ke seluruh badan jugalah....so, today aku teman kawan baik aku pergi ambil sijil spm...dis year...nie 2nd tyme aku lawat sekolah....
yeahhhh....aku memang sayang cikgu2 INTEK...alhamdulillah...di pagi yang mulia tu, kitorang ambil je sijil, jumpa terus teacher wanZ....perghhhh...memang nasib baik gila r...so, chill2 kejap...then teacher chow sebab nak pergi makan...dan2 plak aku jumpa ustaz wan...yeahhhh...my lovely ustaz yang aku kempunan gila nak jumpa....SERIUSLY....hahaha..ustaz hoki nie...pengurus hoki yang TERBAIK....hahaha...dan2 borak..ustaz ajak makan....1st tyme kot nie...salu ustaz liat sikit bab2 belanja nie...=)

a few pics i take from today,,,,,,

Monday, July 25, 2011

goguma couple...wgm

assalammualaikum and anyonghaseyo....
dah lama ak xupdate blog kn....nie aku update r....dis is my favourite couple in we get married, variety show korea.....nie memang aku suka n in love abeh r ngan couple nie....dorang sweet with their own way....comey sangat and sweet r walaupun tak adalah sweet gila macam couple lain...sopan dorang nie...tu yang aku suka tu...the way yonghwa respect seohyun yang pure gila and style seohyun yang try sehabis baik handle yonghwa....pada aku tu r yang best kot...hahaha...so, nie ada r beberape pic ak upload dari episod dorang....

aku suka gila tengok yonghwa waktu kena mekap nie...cun r jugak kan??hahaha

salah satu scene yang hampir buat studio WGM roboh ngan jeritan mc2 dorang...tyme nie dorang kat jepun...sebab apa mc dorang selak sangat????sebabnyeee....seohyun dengan determination yang tinggiye paut lengan yonghwa...mahu tak gempar studio...susah nak tengok scene cam nie kot dari couple nie...hahaha

sweet tak???sweet r kan...tapi tyme nie masing2 main2 jugak...masing2 nak kenakan masing2....tu yang sweet tu...hahaha

turn hyuuun plak di piggyback oleh yooonngg...dlu seohyun dah angkat yooongg...nie turn yoongg plakk....

yeahhhhhh....aku tengok cam comey gila plak seohyun nie padahal baru bangun tidur...knonye r waktu....comey je yooongg kejut hyuuunnn...spesel yooonggg masak untuk hyuuunn 2...

aku tak ingat r nie part mana....hehehe...tapi still comey jugak kan???

nie tyme pembikinan 'banmal song' oleh yongseo couple....berape kali trial daaa...ak tak ingat tapi banyak r....

yeahhhhh.....goguma couple@sweet potato couple....

1st man to receive the kiss from seohyun....walaupun just a peek je...still dalam kategori dia juga kan???nie tema dia elementary kids since nak sesuai dengan yong choding....

seohyun menunjukkan kekuatanye...hahaha....

it has to be you

nie lagu favourite aku sekarang....best lagu nie...

YESUNG SUPER JUNIOR

oneuldo nae gieogeul ttaraheamaeda
i giel kkeuteseo seoseongineun na
dasin bol sudo eoumneun niga nareul butjaba
naneun tto i gireul mutneunda
neol bogo sipdago
tto ango sipdago
jeo haneulbomyeo gidohaneun nal
niga animyeon andwae
neo eobsin nan andwae
na ireoke haru handareul tto illyeoneul
na apado joha
nae mam dachyeodo joha nan
geurae nan noe hanaman saranghanikka
na du beon dasineun
bonael su eopdago
na neoreul ittgo sasun eopdago
niga animyeon andwae
neo eobsin nan andwae
na ireoke haru handareul tto illyeoneul
na apado joha
nae mam dachyeodo joha nan
geurae nan noe hanaman saranghanikka
nae meongdeun gaseumi
neol chajaorago
sorichyeo bureunda
neon eodinnuengeoni
naui moksorri deulliji anni
naegeneun
na dasi sarado
myeot beoneul taeeonado
harudo niga eobsi sal su eomneun na
naega jikyeojul saram
naega saranghal saram nan
geurae nan neo hanamyeon chungbunhanikka
neo hanaman saranghanikka


today i wander in my memory
i'm pasing around on the end of this way
you're still holding me tightly
even though i can't see you anymore
i'm losing my way again
i'm praying to the sky i want see and hold you more
that i want to see and hold you more
it can't be if its not you
i can't be without you
it's okay if i'm hurt for a day and a year like this
it's fine even if my heart's hurt
yes because i'm just in love with you
i can not send you away one more time
i can't live without you
it can't be if it's not you
it's okay if i'm hurt for a day or a year like this
it's fine even if my heart hurts
yes because i'm just in love with you
my bruised heart
is screaming to me to find you
where are you?
can't you hear my voice
to me....
if i live my life again
if i born over and over again
i can't live without you for a day
you;re the one i will keep
you're the one i will love
i'm...yes because i'm happy enough if i could be with you


video